Raiffeisen Bank are 233 de unitati in toata tara

Data publicarii: 01-08-2006
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In 2006 Raiffeisen Bank a inugurat 16 locatii noi, urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa depasesca 40. „Raiffeisen Bank isi orienteaza dezvoltarea retelei de unitati spre deschiderea de locatii specializate pentru activitatea de corporate sau retail, situate cat mai la indemana clientilor, mai ales in orasele mari si in zone comerciale aglomerate” a spus Bogdan Merfea, director executiv la Raiffeisen Bank .

Raiffeisen Bank a lansat in 2006 un nou concept de unitate bancara  de tip „retail”, insemnand locatii mici dedicate cu precadere clien]ilor persoane fizice si IMM-urilor. Spatiul unitatii retail este impartit in mai multe arii: aria 24 ore, aria de consiliere si aria de operatiuni in care se desfasoara atat serviciile cash si non-cash. Raiffeisen Bank ofera solutii complete (produse si servicii) pentru intreprinderile mici si mijlocii precum si consiliere prin cei peste 300 de experti dedicati segmentului IMM care lucreaza in unitatile bancii. 

In martie 2006 banca a inaugurat prima unitate destinata exclusiv acordarii creditelor imobiliare Raiffeisen Bank –“Casa Ta” in Bucuresti. Centrul de credite imobliare va oferi consultanta pentru credite imobiliare prin intermediul celor mai buni specialisti ai bancii.

La sfarsitul anului 2005 Raiffeisen Bank a inaugurat 4 unitati  specializate pentru clientii corporate, Centre Opera]ionale de Afaceri (in Brasov, Craiova, Timisoara si Iasi) cu un impact pozitiv asupra rela]iilor cu partenerii b`ncii si cu mediul de afaceri local.

Anul trecut 68 de unitati Raiffeisen Bank au fost inaugurate, relocate sau reamenajate.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: