Cadillac da internet wireless pe modelele sale

Data publicarii: 20-03-2009 | Auto

Cadillac a anuntat ca va dota modelele sale cu internet wireless incepand cu luna aprilie a acestui an. In conditiile in care un client va dori sa aiba un router wireless instalat in masina proprie, abonamentul lunar pe care va trebui sa il plateasca va fi de 29 de dolari.

Serviciul este oferit de Cadillac in colaborare cu compania Autonet Mobile, un abonament urmand sa le permita pasagerilor masinii sa utilizeze internetul la viteze de maximum 800 Kps. Serviciul va putea fi accest utilizand orice aparat electronic cu posibilitatea conexiunii la o retea wireless, incluzand aici laptopuri sau PDA-uri. Limita de trafic disponibila va fi de 1 GB, insa compania furnizoare a serviciului va pune la dispozitia clientilor si un al doilea abonament, de 59$ pe luna, care permite o limita de 5GB. Costul de instalare a serviciului este de 499 de dolari plus manopera. Internetul wireless al celor de la Cadillac suporta retele 2.5G si 3G.

Pachetul va fi lansat odata cu deschiderea Salonului Auto de la New York, unde internetul wireless va putea fi testat in habitaclul unui CTS Sedan.

MotorAuthority via Automarket