Ryanair va opera doua curse saptamanal, Constanta-Bologna si retur

Data publicarii: 02-04-2009 | Turism

Compania low-cost Ryanair va opera doua curse saptamanal, Constanta-Bologna si retur, iar Blue Air va relua din 1 iunie cursa pe ruta Constanta-Bruxelles, a anuntat Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral.

Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta a avut loc, joi, lansarea celei de-a doua rute Ryanair Constanta-Bologna si retur. Pe aceasta ruta, compania Ryanair va opera cursele in zilele de miercuri si duminica. Compania intentioneaza lansarea unei a treia rute, care va opera spre un aeroport din Spania, din toamna .

Pentru sezonul 2009, sunt confirmate deja doua curse interne Tarom catre Constanta de pe aeroporturile Bucuresti (1 iunie) si Cluj (15 iunie).

Pentru sezonul 2009, ramane in operare un singur charter pe destinatia Germania, care va permite touroperatorilor germani ITS si DERTOUR sa deruleze, in continuare, vacante in Romania pentru turistii germani.

"Totodata, purtam negocieri cu un touroperator israelian, in vederea demararii unui lant de chartere catre Litoralul Romanesc, pe o durata de operare de cinci-sase luni/an, in situatia in care reprezentantii touroperatorului se vor declara multumiti de serviciile turistice pe care le ofera Riviera Romaneasca", a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral, Corina Martin.

In acest moment se discuta initierea unui parteneriat cu Ministerul Turismului in vederea promovarii destinatiei  Rivierei Romanesti in revistele de bord ale companiei aeriene Ryanair, a adaugat Corina Martin.

Ryanair opereaza zboruri in toata Europa, cu un numar de 60 de milioane de pasageri anual.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: