Regina Marii Britanii a primit un iPod de la sotii Obama

Data publicarii: 03-04-2009 | International

Presedintele american Barack Obama i-a oferit miercuri reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii un iPod personalizat, inaintea unei receptii la care au fost invitati liderii statelor din G20, organizata la palatul Buckingham, a anuntat un purtator de cuvant al casei regale.
 
Presedintele american si sotia sa Michelle au fost primiti de catre regina si sotul acesteia, printul consort Philip, in apartamentele private ale suveranei britanice. In timpul intalnirii, Obama i-a oferit reginei un iPod personalizat care continea o inregistrare video a vizitei pe care aceasta a efectuat-o in 2007 la Washington si in statul Virginia. La randul lor, regina si printul Philip le-a oferit sotilor Obama portretele lor cu dedicatie.

In timpul vizitei premierului britanic Gordon Brown la Washington, in luna martie, Obama i-a oferit acestuia un pachet de 25 de DVD-uri, cadou care a provocat comentarii negative in presa britanica.

La iesirea din Palatul Buckingham dupa receptie, Obama a declarat ca intalnirea cu regina a fost "formidabila". "Maiestatea Sa este fermecatoare", a adaugat el.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: