Valoarea platilor cu cardurile BCR la comercianti a crescut cu 21%

Data publicarii: 13-04-2009 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat o crestere cu 21%, pana la peste 420 milioane lei, a valorii tranzactiilor efectuate cu cardurile BCR  la comercianti in perioada  16 decembrie 2008 - 31 martie 2009, comparativ cu intervalul 16 decembrie 2007 - 31 martie 2008, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

"Incurajam utilizarea "banilor electronici" la comercianti si facem acest lucru cat mai avantajos pentru detinatorul de card. Banca deruleaza o campanie de stimulare a folosirii cardurilor pentru plata la comercianti prin care, in perioada decembrie 2008 - mai 2009, detinatorii de carduri de debit si de credit BCR persoane fizice primesc un bonus de 0,6% din suma  platita cu cardul in perioada campaniei" a declarat Igor Zganjer, director executiv al Directiei Carduri in cadrul BCR. "De la inceputul campaniei si pana acum suma totala a bonusului acordat de banca depaseste 2,5 milioane de lei. Ma bucur ca initiativa noastra se bucura de un asemenea succes." a continuat Zganjer.

Banii pentru platile facute la comercianti in perioada februarie-mai 2009 vor fi transferati de catre banca, direct in contul clientilor, in luna iunie. In lunile februarie si martie valoarea tranzactiilor la comercianti a fost de peste 206 milioane lei reprezentand o crestere de 20% fata de perioada similara a anului trecut.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: