Intesa Sanpaolo Bank lanseaza carduri de credit MasterCard cu tehnologie chip

Data publicarii: 14-04-2009 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank a lansat recent un pachet de carduri de credit cu tehnologie Chip, emise sub sigla MasterCard. Cardurile de credit Intesa Sanpaolo Bank ofera clientilor accesul la o linie de credit (de tip revolving), cu limite de pana la 10.000 de lei pentru MasterCard Standard si 30.000 lei pentru Mastercard Gold.

"Unul dintre avantajele competitive ale noilor carduri este dubla functionalitate: credit si debit. Concret, pe langa linia de credit acordata de catre banca, detinatorul poate dispune si de fondurile proprii de pe contul de card. Intesa Sanpaolo Bank acorda si o dobanda pentru fondurile proprii disponibile in contul de card", se precizeaza in comunicatul bancii.

Cardurile de credit beneficiaza de o perioada de gratie de pana la o luna si jumatate (45 de zile), atat pentru cumparaturi, cat si pentru retrageri de numerar, iar suma minima lunara de rambursat este de doar 5% din creditul utilizat. Un aspect demn de mentionat este ca, prin retragerile de numerar de la ATM si POS, se poate accesa intreaga linie de credit. Cardurile cu Chip au ca avantaj cresterea nivelului de securitate a tranzactiilor si eliminarea riscului de copiere sau contrafacere a cardului.

"Noul program de carduri MasterCard de la Intesa Sanpaolo Bank este o noua etapa a dezvoltarii continue a gamei de produse si servicii destinate persoanelor fizice. Cardurile de credit sunt un mijloc de plata modern si eficient, dar si un instrument de creditare rapida, iar tehnologia Chip asigura cel mai ridicat standard de siguranta pentru toti utilizatorii", a declarat Riccardo Parasporo directorul general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank nu percepe comision pentru platile efectuate direct la comercianti, atat in Romania, cat si in strainatate, iar valabilitatea cardurilor este extinsa la 4 ani.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: