Logitech lanseaza Ultimate Ears 700

Data publicarii: 15-04-2009 | IT&C

Logitech a lansat un set de casti denumit Ultimate Ears 700 care anuleaza cu succes orice zgomot venit din exterior. Castile, cu un design confortabil si compact, ofera acea calitate audio utilizata in concerte de 75% dintre artistii din intreaga lume, incluzand trupe precum The Killers, Green Day si Fall Out Boy.

Ultimate Ears 700 cantaresc 11,6 grame si sunt fabricate manual pentru a oferi o reproducere cat mai acurata a sunetului, fiecare casca avand o dimensiune mai mica decat moneda de 1 Ban.

"Ultimate Ears…le ador," a spus Peter Wentz de la Fall Out Boy. "Blocheaza tot zgomotul din exterior si las doar muzica sa ma patrunda", a mai spus artistul.

"De renumele pe care il poarta Ultimate Ears in a crea monitoare in-ear pentru starurile rock beneficiaza acum si oamenii care iubesc muzica adevarata," a precizat Philippe Depallens, vice presedinte si manager general al diviziei Ultimate Ears in cadrul Logitech.

Castile Ultimate Ears 700 includ o serie de pernute de diferite marimi asa ca utilizatorii o pot alege pe cea care se potriveste cel mai bine. Exista pernute din silicon de dimensiune mica, medie si mare dar pot fi folosite de asemenea buretii Comply pentru confort optim. In momentul in care utilizatorii folosesc aceste casti, zgomotul va fi redus cu pana la 26 decibeli.

Setul de casti Ultimate Ears 700 este disponibil in Europa din luna aprilie 2009 la un pret recomandat de 179 Euro.

Realitatea.net