Zeci de insule din Australia sunt scose la vanzare pe Internet

Data publicarii: 03-05-2009 | International

Insulele tropicale din largul coastelor nordice ale Australiei au devenit o tentatie pentru cei cu bani. Preturile au scazut foarte mult in ultimele luni, dar este drept, pot fi cumparate doar de cei care-si numara averile in numere cu sase sau mai multe cifre.

Una dintre oferte este insula Turtle, despre care agentii imobiliari spun ca in 2001 ar fi fost pe lista de cumparaturi a celebrei Julia Roberts. Starul hollywoodian a renuntat insa la achizitie, probabil din pricina pretului exorbitant. Acum ar fi insa un moment prielnic pentru cei care au bani, spun agentii. Pe insula paradisiaca se afla o vila, un helioport, piscina si cateva plaje superbe. Pretul este confidential si se ofera doar la cerere.

O alta propunere este Little Green Island. Costa mai putin de 2 milioane, jumatate din pretiul de acum cativa ani. Agentii imobiliari spun ca insula este o bijuterie impadurita si cu plaje foarte fine. In plus, ofera o priveliste minunata spre Marea Bariera de Corali.

Exista propuneri si pentru cei care au mai putini bani: insule la doar 200-300 de mii de euro, cum ar fi Smooth Island sau Wade Island. Din pacate, multe dintre ele sunt pustii si nu au nicio sursa de apa potabila.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: