Bruxelles si Zurich, cele mai plictisitoare orase turistice

Data publicarii: Astazi, 05-05-2009 | Turism

Potrivit unui sondaj realizat de Tripadvisor.com, unul dintre cele mai vizitate site-uri cu informatii turistice, Bruxelles-ul, capitala Belgiei, si Zurich, principalul oras din Elvetia, au fost declarate orasele cele mai plictisitoare de catre cei 2.400 respondenti.

Tot acestia considera Londra orasul turistic cel mai murdar, scump si cu cei mai prost imbracati locuitori, dar totodata si cu cea mai buna viata de noapte, cele mai bune parcuri si atractii gratuite. Parisul este vazut ca locul cu cele mai bune restaurante si cei mai bine imbracati oameni dar si cel mai putin prietenos cu strainii.

"Toate marile orase din Europa au atat numeroase puncte tari cat si foarte multe slabe, dar niciun alt continent nu ofera calatorilor o atat de mare varietate de culturi pe o asa de mica suprafata", spune Luke Fredberg, reprezentant al TripAdvisor.

Venetia este considerat cel mai romantic oras, in fata Parisului si a Romei. Copenhaga, capitala Danemarcei este considerat locul cel mai curat, in timp ce Dublinul este vazut ca cel mai prietenos. Praga apare destinatia perfecta pentru cumparaturi la preturi decente, iar Barcelona e pe primul loc la capitolul arhitectura.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: