Emporiki Bank a deschis patru noi sucursale

Data publicarii: 12-05-2009 | Finante-Banci

Emporiki Bank, filiala locala a Emporiki Bank Grecia, membra a grupului financiar Credit Agricole, inaugureaza oficial astazi 4 noi sucursale: cate una in orasele Alexandria si Buzau si doua in Bucuresti - una in zona Baneasa si una in zona Pipera. Odata cu deschiderea celor 4 noi locatii, configuratia retelei Emporiki Bank la nivel national reuneste 35 de sucursale si o agentie. 

Acest nou val de extindere teritoriala vine dupa ce anul trecut banca a deschis 12 noi sucursale in toata tara. "Strategia noastra de extindere a retelei de sucursale urmareste doua coordonate importante: extinderea teritoriala la nivel national si consolidarea pozitiei in aglomerari mari urbane, cum ar fi Bucurestiul", declara Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

In acest moment, prin intermediul celor 36 de unitati, reteaua Emporiki Bank este prezenta in 17 orase mari din Romania. "Programul de extindere a retelei de sucursale a fost relansat la inceputul anului trecut si are ca scop principal cresterea mobilitatii financiare pe teritoriul Romaniei; la nivel tactic urmarim atat cresterea numarului de clienti, prin extindere teritoriala, cat si consolidarea relatiei cu clientii actuali ai bancii, prin acoperirea nevoilor financiare ale persoanelor fizice sau juridice rezidente in aglomerari mari urbane", adauga Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Pana la sfarsitul anului, Emporiki Bank isi va consolida numarul de unitati operationale in intreaga tara.

Redactia BankNews.ro