Orange recruteaza in IT, vanzari si financiar

Data publicarii: 21-05-2009 | HR/Cariere

Operatorul telecom Orange Romania recruteaza personal pentru posturi de specialisti care vizeaza in principal arii tehnice, IT, vanzari si financiar, cea mai mare parte a pozitiilor vacante fiind in Bucuresti.

"Programele de resurse umane sunt in concordanta cu obiectivele si prioritatile companiei, astfel incat numarul de angajati va evolua in functie de necesitatile de business", spune Oana Tanislav, HR communication specialist pentru Orange Romania, despre planurile de recrutare ale companiei pana la sfarsitul anului. Compania a lansat recent un nou website de recrutare, proiect ce face parte din demersul de automatizare a intregului proces de selectie din companie, atat intern, cat si extern. In noua forma, site-ul ofera mai multa transparenta asupra procesului de aplicare si selectie si promptitudine in oferirea de feedback candidatilor. Acestia vor fi in permanenta la curent cu parcursul aplicatiilor, pentru ca vor fi anuntati cand sunt selectati pentru interviu, cand trec in etapa urmatoare de intervievare sau de testare, daca au castigat sau nu jobul pentru care au aplicat. Prin intermediul acestei aplicatii integrate, specialistii de resurse umane au acces la o baza de date consolidata, cu istoricul tuturor aplicatiilor si al candidatilor.

"Din perspectiva persoanei care aplica pentru un job in cadrul Orange, acest site ofera mai multa flexibilitate si promptitudine in procesarea candidaturii. De acum, candidatii vor fi selectati mult mai usor pentru jobul care li se potriveste, si, datorita procesului mai rapid de desfasurare a selectiei, timpul in care vor primi un raspuns va fi mai scurt", spune Oana Tanislav. Orange Romania are in total aproximativ 3.000 de angajati. Pe piata locala de telecom mai activeaza companiile Vodafone, Cosmote, RCS&RDS, Telemobil.

Business Standard

Ultimele stiri pe BankNews.ro: