Tarom reia zborurile catre Amsterdam, din 6 iunie

Data publicarii: 25-05-2009 | Turism

Tarom va relua, din 6 iunie, dupa cinci ani de absenta, cursele Bucuresti - Amsterdam, si odata cu inaugurarea acestei destinatii Tarom si compania KLM au semnat un contract de cooperare cod share pe ruta Bucuresti-Amsterdam si retur, a anuntat Tarom.

Potrivit sursei citate, acordul va intra in vigoare la 1 iunie 2009 si va permite celor doua linii aeriene sa-si extinda oferta catre clientii lor. Atat KLM, cat si Tarom vor putea oferi servicii de transport, sub numar de zbor propriu, pe rute operate de celalalt partener.

Pasagerii vor avea la dispozitie patru curse zilnice intre Bucuresti si Amsterdam, dupa ce noua frecventa a companiei aeriene romane se va adauga celor trei zboruri, deja operate de compania olandeza. 

Potrivit directorului marketing si vanzari Tarom, Gabriela Bordea, acest contract va aduce companiei o imbunatatire a retelei de zboruri si o crestere a numarului de pasageri transportati.

"Pasagerii KLM vor avea mai multe posibilitati de a calatori catre Romania, din diverse puncte ale lumii. Membrii programului de fidelitate "Flying Blue" vor putea acumula mile pe cursele Tarom care sunt vandute si sub numar de zbor KLM, iar pasagerii liniei aeriene romane vor avea acces la intreaga retea de rute a companiei olandeze, de pe aeroportul din Amsterdam", a spus directorului executiv comercial al KLM, Erik Varwijk.

In baza acordului de cooperare code share, KLM va putea sa comercializeze, sub numar de zbor propriu, si destinatii interne operate de Tarom, pe rutele Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu.

Prin reintroducerea zborurilor dinspre Bucuresti catre aeroportul Schiphol din Amsterdam, Tarom continua dezvoltarea retelei de rute proprii. Aceasta cuprinde 34 de destinatii internationale, in 20 de tari din Europa, America de Nord si Orientul Mijlociu si 11 destinatii interne.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: