A aflat ca a castigat 10 milioane de dolari dupa 10 luni

Data publicarii: 29-05-2009 | Diverse

Ingrijorata de situatia financiara a familiei ei si amenintata de perspectiva imposibilitatii continuarii studiilor din cauza lipsei de bani, o tanara din Australia si-a indreptat ultimele sperante spre cateva bilete de loterie mai vechi pentru care in trecut nu avusese suficient timp sa le verifice.

In doar cateva minute avea sa schimbe radical conditia financiara a ei si a familiei sale: unul dintre biletele date uitarii i-a adus un castig de 10 milioane de dolari. In acelasi timp, descoperirea tinerei a elucidat un mister care a framantat Austrialia 10 luni: cine este posesorul biletului cu fabulosul castig.

"Oamenii erau foarte curiosi sa afle cine a castigat aceasta suma si de ce nu vine sa o ridice. Loteria australiana ofera o valabilitate a tichetelor de 12 luni si daca ar mai fi trecut doua luni cele 10 milioane se prescriau", spune un reprezentat al institutiei.

Dupa verificarea primelor tichete, familia fetei devenise mai bogata cu doar 16 dolari. Cand l-a desfacut pe ultimul a crezut ca a castigat 10.000 dolari. Abia la oficiul loto a aflat ca de fapt castigul era de 1.000 de ori mai mare.

Redactia BankNews.ro