Jaf armat la o banca din Constanta

Data publicarii: 29-05-2009 | Finante-Banci

Jaf armat la o banca din centrul municipiului Constanta. Imediat dupa deschidere, doi barbati mascati au intrat in banca si au amenintat o casiera cu un pistol. Atacul a durat doar 30 de secunde.

Potrivit IPJ Constanta, doi barbati inarmati au intrat in sediul Bancii Carpatica si au amenintat personalul. Hotii au intrat in banca in  jurul orei 8.00, la cateva minute dupa ce unitatea bancara a fost deschisa. Prima tinta a atacatorilor a fost paznicul unitatii bancare care a fost imobilizat in doar cateva secunde. Casiera a fost si ea amenintata cu arma. 

"Doi barbati au patruns in banca, iar unul dintre ei era inarmat, insa nu a facut uz de arma. In urma evenimentului nu s-au inregistrat victime. Analizam imaginile de pe camerele de supraveghere ", a declarat Anda Dragulescu, purtator de cuvant al IPJ Constanta.

Casiera a apasat butonul de panica, insa cei doi barbati au reusit sa plece in doar 30 de secunde cu 79.000 de lei. 

In acel moment, in banca, se aflau doar angajatii si un client al unitatii bancare.

"Atacul a durat in jur de 30 de secunde. Casiera a dat banii dupa ce a fost amenintata cu arma. E vorba de o suma care se ruleaza zilnic prin banca", a declarat comisarul sef IPJ Constanta, Adrian Ropotan. Acesta a spus ca politia face audieri in acest moment.

Politistii au deja un cerc de suspecti. 

In luna februarie a acestui an un jaf armat a avut loc la filiala Bancii Transilvania din cartierul clujean Manastur. Autori au fost doi barbati tineri, din spusele sefului IPJ Cluj, care au intrat, au amenintat oamenii si i-au culcat la pamant. Cei doi aveau arme si purtau cagule. 

Realitatea.net