Apple a prezentat noul iPhone 3GS

Data publicarii: 09-06-2009 | IT&C

Apple a anuntat Noul iPhone 3GS, cu o camera imbunatatita, o autonomie mai mare si mai mult spatiu de stocare. Handsetul a fost prezentat luni la Worldwide Developers Conference din San Francisco. La exterior device-ul este identic cu actualul iPhone 3G. Majoritatea imbunatatirilor au fost facute doar la interior: Apple sustine ca aparatul este de trei ori mai rapid.

Acum suporta HSDPA 7.2Mbps si dispune de o camera imbunatatita, de la 2 la 3 megapixeli, cu autofocus si macro. In plus poate sa si filmeze cu calitate VGA, la 30 fps. Sunt incluse, de asemenea, functii de editare foto si cea de upload direct pe internet sau prin MMS. A fost adaugata si o busola digitala.

Noul telefon utilizeaza sistemul de operare iPhone 3.0. Autonomia handestului a fost si ea imbunatatita, ajungand acum la noua ore pentru navigarea pe internet, 10 ore de redare a fisierelor video, 30 de ore de muzica si cinci ore daca se vorbeste prin 3G.

Mai mult, este disponibila acum si memoria de 32 GB pentru 300 de dolari, iar versiunea de 16 GB costa 200 de dolari. In Europa, iPhone 3GS va ajunge la sfarsitul acestei luni. Tot atunci va fi cunoscut si pretul penru continentul european.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: