Euroline isi schimba denumirea in EFG Retail Services

Data publicarii: 07-08-2006
EFGEuroline Retail Service, lider pe piata cardurilor de credit cu peste 400.000 de carduri emise, anunta ca incepand cu 3 august, si-a schimbat denumirea in „EFG Retail Services IFN SA”, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Aceasta modificare face parte din procesul de aliniere la imaginea si valorile grupului financiar bancar Eurobank EFG si este un semn al implicarii si mai intense a grupului in activitatile financiare din Romania.

Grupul Eurobank EFG este lider regional in furnizarea de servicii financiare prin carduri de credit si credite de consum, cu o prezenta foarte puternica pe o piaţă de peste 100 milioane de cetăţeni, in Romania, Grecia, Cipru, Serbia - Muntenegru, Bulgaria, Polonia, Turcia si Ucraina.

Eurobank EFG a intrat pe piaţa românească în anul 2000, prin achiziţionarea unui pachet iniţial de 19,25% din capitalul social al Bancpost SA. De atunci, grupul şi-a extins în mod constant prezenţa, atat prin cresterea  pachetului său de acţiuni din Bancpost, devenind în prezent acţionarul majoritar, cu 77,5% din totalul acţiunilor, cat si prin infiintarea mai multor societati, printre care se numara EFG Retail Services IFN S.A., EFG Eurobank Leasing S.A., EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI S.A., EFG Eurobank Finance S.A., EFG Eurobank Securities S.A. si EFG Eurobank Property Services S.A.

In 2004, Eurobank EFG a infiintat in Romania, Euroline Retail Service, primul emitent de carduri de credit nebancare din tara, inregistrand un succes foarte mare prin cardurile de credit EuroLine si EuroLine Style.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: