Primul outlet de case din Romania

Data publicarii: 18-06-2009 | Imobiliare

Compania de consultanta imobiliara EuroMetropola a lansat primul outlet de case din Romania. Pe site-ul companiei s-a creat o sectiune speciala pentru locuintele ale caror preturi au fost reduse de catre proprietari. Outletul este un magazin virtual in care proprietatile au un pret mai mic cu pana la 70%. "Ofertele care vor face obiectul sectiunii de outlet vor reprezenta atat locuinte din imobile vechi, cat si apartamente sau case noi, ai caror proprietari doresc sa le vanda la un pret promotional. In afara de proprietarii persoane fizice, serviciul se va adresa si dezvoltatorilor imobiliari care intentioneaza sa isi lichideze stocul de apartamente.

Am fost determinati sa abordam aceasta strategie in primul rand datorita numarului tot mai mare de clienti care doresc proprietati evaluate mult sub pretul pietei. Outletul de case se doreste totodata a fi si un instrument in sprijinul proprietarilor care vor sa vanda intr-un timp cat se poate de scurt", spune cei de la EuroMetropola.

Oferta este diversificata, iar reducerile pornesc de la 20%. Cea mai ieftina oferta consta intr-un apartament cu trei camere situat in zona Piata Presei Libere, cu o suprafata utila de 95 de metri patrati. Locuinta se afla intr-un bloc nou si costa 94.500 de euro. Proprietarii cereau initial 135.000 de euro. Urmeaza un apartament cu doua camere in zona Aviatiei, pentru care proprietarii au redus pretul cu 50%, de la 200.000 de euro la 100.000 de euro. Pentru un apartament cu patru camere in Dorobanti proprietarii si-au redus pretentiile de la 200.000 de euro la 150.000 de euro. Detaliile financiare sunt similare cu cele ale unui alt apartament din oferta, din zona Unirii-Fantani. Acest apartament este cu doua camere. Cea mai scumpa proprietate este o vila in Bucurestii Noi, pentru care proprietarul a cerut initial 560.000 de euro. Acum pretul este de 308.000 de euro.

Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: