Buzdugan, dator 90.000 de euro la Radio 21

Data publicarii: 25-06-2009 | Media

Daniel Buzdugan, vedeta Radio Zu, este obligat, in urma deciziei Curtii de Arbitraj Economic International de pe langa Camera de Comert si Industrie, sa plateasca fostului loc de munca, Radio 21, 90.000 de euro. Motivul: a lipsit de la serviciu.

Litigiul a pornit din momentul in care Buzdugan s-a mutat la Radio Zu, in vara anului trecut, parasind Radio 21, cu care era inca sub contract. Reprezentantii postului de radio l-au dat imediat in judecata si, potrivit unor surse din media, acestia au castigat.

Astfel, s-a demonstrat ca acel contract era valabil si ca vedeta Buzdugan trebuie sa plateasca celor de la Radio 21 despagubiri in valoare de 90.000 de euro, reprezentand orele in care a absentat de la locul de munca. Sentinta este definitiva si obligatorie.

"Confirmam informatia, dar nu comentam decizia deocamdata", a declarat ieri, pentru "Adevarul", PR Manager Radio 21, Raluca Puiu.

Plecarea lui Daniel Buzdugan, alaturi de Mihai Morar, a dus la destabilizarea pietei radio din Romania. Astfel, Radio 21 a pierdut 220.000 de ascultatori la nivel urban.

Vedeta radio, care este cunoscuta pentru realizarea farselor in cadrul matinalului, a declarat ca nu comenteaza vestea, dar ca avocatii sai " vor face probabil recurs".

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: