Dobanda de 8% la depozitul pe 210 zile de la Banca Transilvania

Data publicarii: 08-08-2006
Banca Transilvania a majorat la 8% pe an dobanda pentru Depozitul pe 210 zile, care este acum unul dintre cele mai atractive produse de economisire de pe piata, potrivit oficialilor bancii. Acesta este destinat atat persoanelor fizice, cat si juridice, iar banca nu percepe, la deschiderea acestuia, nici un comision suplimentar. Este, de asemenea, important ca dobanda se mentine fixa pe intreaga perioada a depozitului, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Perioada de constituire a acestui depozit, de 210 zile, este atipica, Banca Transilvania alegand un termen diferit de cel al depozitelor clasice tocmai pentru a se adapta nevoilor clientilor.

Banca are in portofoliu o gama diversificata de instrumente de economisire, acestea fiind puse la dispozitia clientilor printr-o retea teritoriala extinsa, formata din 290 de unitati in intreaga tara.

Politica Bancii Transilvania cu privire la depozitele constituite de clientii sai are la baza principiul oferirii de dobanzi real pozitive, astfel incat clientii sa castige cu adevarat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: