Femeile sunt cele mai fericite la 28 de ani

Data publicarii: 29-06-2009 | Lifestyle

Fericirea? Unii se intreaba daca a existat vreodata. Altii o asteapta in tacere o viata intreaga. Sunt si oameni care se bucura de mici franturi pe care le primesc din ea. Iata insa ca specialistii au ajuns la alta concluzie in ceea ce le priveste pe reprezentantele sexului frumos.

Cercetatorii au descoperit ca o femeie se simte increzatoare si fericita cu viata ei sentimentala si forma fizica in apropierea varstei de 30 de ani. Este de asemenea si perioada cand se bucura de partide de sex minunate. Din pacate insa fericirea este de scurta durata.

Pentru ca, odata ce au trecut de 30 de ani, incep sa isi faca griji ca imbatranesc, ca li se albeste parul si ca le apar riduri. Purtatorul de cuvant de la firma de vopsea de par "Clairol Perfect 10", cea care a comandat studiul facut pe 4.000 de femei, a declarat: "Totul in viata isi are un apogeu la un moment dat si apropierea varstei de 30 de ani nu este chiar asa de rea acum. Varsta de 28 de ani a fost marcata ca perioada din viata femeilor cand parul arata cel mai bine, forma corpului a atins varful si increderea este intotdeauna la cote inalte. Siguranta jobului tau, un venit sigur, sa fii intr-o relatie si sa ai relatii de prietenie puternice, toate acestea ajuta la crearea unui punct perfect in viata noastra cand totul vine impreuna".

Sondajul, realizat pe femei cu varsta intre 25 si 65 de ani, a scos la iveala varsta la care femeile sunt cele mai fericite in 12 etape ale vietii lor. Potrivit rezultatelor, reprezentantele sexului frumos sunt mai fericite in cariera lor la 29 de ani si multumite de relatia lor la 30 de ani, in ciuda faptului ca au parte de cel mai bun sex la varsta de 28 de ani.

Dar nu totul este pierdut pentru cele care au trecut de 30 de ani. Femeile se simt cele mai multumite de situatia lor financiara la 33 de ani si linistite in ceea ce priveste casa si viata lor familiala la 32 de ani.

Cercetarea a mai scos la iveala ca doua treimi dintre femei simt ca imbatranesc mult mai repede decat barbatii. S-a mai aratat si ca 56% dintre femei sunt ingrijorate ca isi pierd infatisarea tinereasca odata cu trecerea anilor. Asadar, cele care nu au implinit inca 28 de ani pot spera ca vor intalni fericirea. Dar daca au trecut deja de acea varsta si nu au apucat sa se bucure de ea?

Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: