S-a deschis primul outlet cu locuinte de lux

Data publicarii: 29-06-2009 | Imobiliare

Cum nici macar romanii bogati nu se mai inghesuie sa cumpere locuinte, vanzatorii de case si apartamente vin cu idei ingenioase. Nu s-au gandit numai sa micsoreze preturile, ci au deschis primul outlet pentru locuinte cu staif. Gasiti aici case si apartamente in zone luxoase ale Capitalei, la preturi reduse cu pana la 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

De la outleturi de haine si incaltaminte s-a trecut la cele pentru case si apartamente. Locuintele de la outlet-ul virtual costa in general cu 30% mai putin fata de pretul pietei. Discounturile insa ajung sa se dubleze, cand proprietarii vor sa le vanda mai repede.

Daca doriti sa va mutati repede in casa noua, la outletul de case puteti gasi apartamente la cheie in mai multe zone luxoase din Bucuresti. Se vand la aproximativ 100.000 de euro.

Proprietarii outletului de locuinte spun ca au deschis magazinul virtual in incercarea de a dezgheta o piata imobiliara blocata de criza. De doua luni de cand au deschis, au vandut opt locuinte.

Cea mai ieftina oferta consta intr-un apartament cu trei camere situat in zona Piata Presei Libere, cu o suprafata utila de 95 de metri patrati. Locuinta se afla intr-un bloc nou si costa 94.500 de euro. Proprietarii cereau initial 135.000 de euro.

Urmeaza un apartament cu doua camere in zona Aviatiei, pentru care proprietarii au redus pretul cu 50%, de la 200.000 de euro la 100.000 de euro. Pentru un apartament cu patru camere in Dorobanti proprietarii si-au redus pretentiile de la 200.000 de euro la 150.000 de euro. Detaliile financiare sunt similare cu cele ale unui alt apartament din oferta, din zona Unirii-Fantani. Acest apartament este cu doua camere. Cea mai scumpa proprietate este o vila in Bucurestii Noi, pentru care proprietarul a cerut initial 560.000 de euro. Acum pretul este de 308.000 de euro.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: