Tentativa de jaf armat la o banca din Brasov

Data publicarii: 17-07-2009 | Finante-Banci

"In jurul orelor 12, un barbat neidentificat inca a patruns in banca, a amenintat o angajata cu pistolul cu bile. A tras un foc, dar din fericire, nu a fost nimeni ranit. Persoana respectiva nu a furat nimic", a declarat purtatorul de cuvant al IJP Brasov, Liviu Naghi.

Acesta precizeaza ca este vorba despre o sucursala aflata in cartierul Astra din Brasov.

Din primele informatii, se pare ca paznicul unitatii bancare nu a reusit sa intervina. O angajata a suferit un atac de panica, iar o ambulanta a intervenit.

Bancile, bancomatele si casele de schimb valutar sunt din ce in ce mai vanate de hoti. In aceasta dimineata a fost furat un bancomat din Localitatea Bolintin Vale, din judetul Giurgiu. 

Pe 29 ianuarie 2009, la Brasov doi oameni au fost ucisi, iar un al treilea a fost ranit grav intr-un atac armat. Jaful s-a produs in timp ce doi angajati ai casei de schimb tocmai urcau in masina pentru a duce la banca incasarile din ziua respectiva. Asupra lor au fost trase focuri de arma, iar agresorul a impuscat mortal si un trecator care a incercat sa sara in apararea angajatilor casei de schimb.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: