Joburi banoase pentru romani la Bruxelles

Data publicarii: 20-07-2009 | HR/Cariere

Oficiul European pentru Selectia Personalului a pus la bataie aproape 150 de posturi in domeniul secretariatului, platite cu peste 2.500 de euro pe luna. Pana pe 11 august 2009, romanii interesati sa lucreze in domeniul secretariatului in cadrul institutiilor Uniunii Europene se pot inscrie on-line la concurs. Oficiul European pentru Selectia Personalului (EPSO) a anuntat deja deschiderea procedurilor de inscriere la testele de preselectie pentru 144 de pozitii in domeniul secretariatului.

Cei cu studii superioare nu au nevoie de experienta

Pentru a va putea inscrie la concurs trebuie mai intai sa intrati intr-un proces de preselectie care presupune si crearea unui cont pe site-ul EPSO, www.eu-careers.eu.

"In comparatie cu competitiile trecute, de anul acesta este necesar ca pentru inscrierea on-line la testele de preselectie sa se completeze un formular de candidatura mai detaliat, care sa prezinte educatia, experienta si, nu in ultimul rand, motivatia fiecarui participant", explica Alin Ghizasan, project manager si marketing coordinator al site-ului www.euroconcurs.ro, portal care ii pregateste pe romani pentru trecerea testelor de pre selectie in vederea obtinerii unui job in cadrul institutiilor Uniunii Europene.

Pentru a putea obtine un astfel de job trebuie sa fiti cetatean roman si sa nu aveti cazier penal.

In plus, sunt necesare fie studii superioare (in acest caz, experienta profesionala nu este obligatorie), fie studii medii (in acest caz, fiind necesara o experienta profesionala de cel putin trei ani intr-un domeniu relevant cu natura functiilor).

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: