Orange va pune vineri in vanzare in Romania noul iPhone 3GS

Data publicarii: 28-07-2009 | IT&C

Orange va pune in vanzare, incepand de vineri, in Romania, cel mai rapid iPhone, fiind singurul operator pentru noua versiune 3GS, ce costa intre 199 euro si 519 euro, se arata intr-un comunicat transmis de companie.

"iPhone 3GS este aproape de doua ori mai rapid decat varianta anterioara 3G, dispunand de conectivitate HSDPA la viteze de pana la 7,2 Mbps, astfel ca experienta de navigare pe internet este mult imbunatatita. In plus, capacitatea de stocare si autonomia bateriei sunt mai mari, oferind utilizatorilor iPhone 3GS mai mult spatiu de stocare si mai mult timp pentru a asculta muzica si pentru a viziona videoclipurile preferate sau pentru a descarca aplicatii multimedia din App Store. Camera foto a fost imbunatatita, de la 2 la 3 megapixeli, cu autofocus si macro, fiind incluse si functii de editare foto si upload direct de pe internet sau prin MMS. iPhone 3GS vine echipat cu noua varianta de software OS 3.0, care adauga noi functii si servicii (mesaje multimedia, functiile Copy, Cut si Paste etc)", potrivit reprezentantilor companiei.

Capacitatea memoriei integrate este de 16 GB si exista modele de 32 GB.

Abonamentele pentru iPhone 3GS sunt in valoare de 19 euro, 39 euro, respectiv 59 euro pe luna, cu TVA inclus. In functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 euro si 519 euro.

"Clientii iPhone 3GS pot folosi telefonul la capacitate maxima in reteaua broadband Orange. Compania a continuat si in acest an extinderea retelei sale de date HSDPA si asigura capacitati de transfer de pana la 7.2 Mbps in 35 de localitati din intreaga tara, de pana la 3,6 Mbps in peste 700 de localitati si la viteze EDGE de pana la 220 kbps la nivel national", mai mentioneaza comunicatul companiei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: