Indienii vor sa foloseasca televizorul ca mijloc contraceptiv

Data publicarii: 14-08-2009 | Diverse

In urma cu cateva luni, populatia Indiei a trecut de un miliard de locuitori, iar ritmul de crestere este de o buna perioada de timp una dintre cele mai arzatoare probleme pe care le au de rezolvat autoritatile indiene.

Ultima propunere luata in calcul de reprezentantii ministerului sanatatii este electrificarea zonelor sarace si incurajarea achizitiei de televizoare. Rationamentul oficialilor este ca, avand alte preocupari, oamenii vor simti intr-o mai mica masura nevoia de a face sex.

Solutia este atacata din doua directii: pe de o parte de oamenii simpli, pe de alta de membrii altor organizatii de sanatate care promoveaza educarea populatiei ca principal mijloc de scadere a natalitatii.

Omar Mohammed are deja 24 de copii si considera ca nu se va opri decat cand Dumnezeu va dori, parere pe care o impartasesc majoritatea locuitorilor din satele indiene. Intrebat daca televizorul ar putea sa-l tina la distanta de actul procrearii, Omar spune ca, din contra, emisiunile difuzate l-ar putea incuraja si mai mult.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: