Venga, cel mai nou membru al familiei Kia

Data publicarii: 18-08-2009 | Auto

Coreenii de la Kia vor prezenta versiunea de productie a conceptului No.3 la Salonul Auto de la Frankfurt. Conceptul respectiv a debutat la Salonul Auto de la Geneva in aceasta primavara si s-a materializat pe parcursul verii in modelul Kia Venga. Noul Venga va lupta pe segmentul B si va rivaliza modele precum Honda Jazz.

Kia Venga are dimensiuni comparabile cu un model de clasa sub-compacta, in timp ce promite un nivel de spatiu interior similar cu cel al unei compacte. Modelul are o lungime de 4.068 milimetri, iar ampatamentul este de 2.615 mm. Pe langa asta, inaltimea lui Venga este de 1.600 milimetri, mai mult decat suficient pentru a oferi un nivel ridicat de spatiu la cap si la picioare. Latimea noii compacte de la Kia nu a fost inca dezvaluita, dar aceasta se situeaza in jurul valorii de 1.700 milimetri.

Motorizarile acestui model furnizeaza intre 75 si 115 CP si sunt echipate cu sistemul Kia Intelligent Stop and Go. Kia Venga poate sa fie echipat cu doua unitati pe benzina sau doua unitati diesel, care au 1.4 si 1.6 litri. Performantele exacte ale acestor modele vor fi anuntate odata cu prezentarea oficiala a modelului de la Salonul Auto de la Geneva.

  • Kia Venga - click pe poza

  • Kia Venga - click pe poza

  • Kia Venga - click pe poza

  • Kia Venga - click pe poza

Kia via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: