Vox News ia licenta ca sa concureze Antena 3 si Realitatea TV

Data publicarii: 19-08-2009 | Media

Televiziunea de stiri Vox News a primit, ieri, licenta audiovizuala si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau, citat de Mediafax.

Televiziunea este detinuta de compania Sport Channel, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt companiile Roxman Investment SRL (80%) - detinuta de Neculai Cretu, 45%, si Magdalena Cretu, 55% - si Global Alloys SRL (20%) - detinuta de Neculai Cretu, 60%, si Emil Marian, 40%.

Emil Jascau, directorul postului, a spus ca Vox News va fi "o televiziune sociala si de stiri", care se va lansa spre sfarsitul anului. Potrivit reprezentantilor noului post, Vox News va avea o casa de productie interna si va colabora cu alte case de programe. Vox News va avea circa 130 de angajati, dintre care zece operatori pentru zona de stiri. Emil Jascau a declarat ca exista negocieri avansate pentru a aduce la Vox News o vedeta de la B1 TV.

Cheltuielile initiale pentru Vox News sunt estimate la peste 2,6 mil. euro, pana in mai 2010. Investitiile in echipamente se ridica la 1 mil. dolari plus TVA.

Potrivit reprezentantilor postului, Vox News se va diferentia de principalii competitori - Antena 3 si Realitatea TV - prin "calitatea programelor".

Business Standard

Ultimele stiri pe BankNews.ro: