Jaf armat la o casa de schimb valutar din Constanta

Data publicarii: 19-08-2009 | Actualitate

Doi indivizi mascati si inarmati au furat 40.000 de lei de la o casa de schimb valutar din apropierea garii din Constanta. Vanzatoarea a fost amenintata cu un pistol si un cutit.

La fata locului, politia a demarat o ancheta si a instalat filtre pentru prinderea autoturismului cu care se presupune ca ar fi venit atacatorii. Nicio persoana nu a fost ranita.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Constanta, Radu Croitoru, casa de schimb valutar avea sistem de supraveghere video performant. Politistii vor viziona filmarea de pe camera de supraveghere pentru a-i identifica pe faptasi. 

"Sesizarea s-a facut in jurul orei 10.10. Un echipaj al sectiei 3 impreuna cu firma de paza au ajuns la fata locului in aproximativ 4 minute. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca este vorba de doi autori, care, mascati, au patruns in interiorul casei de schimb valutar si sub amenintarea cu un pistol si a unei arme albe, cel mai probabil un cutit, au spart geamul de la ghiseul casieriei si sub amenintare au luat suma de aproximativ 40.000 de lei", a declarat Radu Croitoru, purtator de cuvant IPJ Constanta.

"Se fac toate verificarile necesare. Normal se fac in corelatie si cu cazurile similare anterioare. Asa cum am spus sunt specialistii criminalisti care in momentul de fata ridica toate urmele si continua cercetarea la fata locului", a mai spus Croitoru.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: