Serviciul MoneyGram, acum disponibil si prin OTP Bank

Data publicarii: 11-08-2006
OTP Bank Romania ofera de la inceputul lunii august, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. MoneyGram International este una dintre cele mai prestigioase  companii de transfer de bani din lume. Cele mai importante produse si servicii pe care compania le ofera includ transferul global de bani, ordine de plata si solutii de procesare a platii pentru institutiile financiare si persoanele fizice. MoneyGram are peste 92.000 de agenti in 170 de tari si teritorii.

“Romania este o tara importanta pentru MoneyGram International, avand in vedere ca multi romani calatoresc si muncesc in strainatate, iar apoi trimit bani in tara pentru a-si sustine familiile. MoneyGram ofera un mod sigur si rapid de a trimite si primi bani in toata lumea si isi pune la dispozitie serviciile prin retelele bancare si casele de schimb valutar din Romania, plata fiind facuta in euro” a declarat dl. Tassos Grigoriadis, Business Development Manager, in zona Balcanilor.

OTP Bank Romania pune la dispozitie serviciul MoneyGram prin intermediul retelei sale de 49 de sucursale. Pana la sfarsitul anului 2006, vor fi deschise inca 21 de unitati operationale, care vor oferi, de asemenea, acest serviciu de transfer rapid de bani.

Prin acest serviciu oferit de OTP Bank Romania, orice persoana poate sa trimita si sa primeasca bani in/ din strainatate intr-un mod rapid si accesibil.

In plus, oricine foloseste cel putin o data serviciile MoneyGram in sucursalele OTP Bank Romania beneficiaza gratuit de deschiderea unui cont curent, emiterea un card de debit si de un abonament gratuit la serviciul OTPdirekt timp de 1 an.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: