JPMorgan a lansat cardul de credit fara limita de imprumut

Data publicarii: 24-08-2009 | Finante-Banci

JPMorgan, una dintre cele mai solide institutii de credit din Statele Unite ale Americii, incearca sa-si consolideze pozitia pe piata cardurilor de credit dominata in prezent de American Express, scrie Bloomberg.

Cel mai recent produs al JPMorgan este cardul de credit Chase Sapphire, destinat celor cu venituri de peste 120.000 de dolari anual. Principala caracteristica a produsului este ca posesorii sai nu au niciun fel de restrictie la cheltuieli.

"Dorinta noastra este sa ne asiguram ca le dam clientilor ceea ce merita si ceea ce vor. In plus evitam canibalizarea propriei afaceri prin mutarea clientilor de la un produs la altul similar. Prin Chase Sapphire capturam o portie mai mare din afacerilor lor", spune Gordon Smith, directorul executiv al diviziei de carduri.

O alta diferenta fata de restul cardurilor consta in faptul ca utilizatorii castiga un punct pentru fiecare dolar cheltuit, iar la cumparaturi anuale de peste 50.000 dolari primesc un bonus de 10.000 puncte convertibile in servicii sau bunuri.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: