Bancomat furat de tineri instariti

Data publicarii: 24-08-2009 | Actualitate

Cinci tineri mascati au reusit sa fure sambata dimineata, in jurul orei 3.40, un bancomat ce se afla in interiorul Spitalului Panduri din Bucuresti.

In urma investigatiilor, la scurt timp, au fost prinse patru dintre cele cinci persoane si duse in fata unui complet de judecata al Tribunalului Bucuresti, pentru audiere, procurorii cerand arestarea acestora, pentru talharie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, valoarea banilor din bancomatul furat de tineri este de 360.000 de lei, insa acestia nu au reusit sa scoata banii din bancomat, astfel ca l-au abandonat, impreuna cu autoturismul in care l-au carat, intr-o localitate din apropierea Capitalei.

Christian Ciocan a spus ca tinerii arestati au recunoscut ca furau "doar pentru a avea si mai multi bani", acestia fiind posesori ai unor autoturisme de lux precum BMW XC sau Audi Q 7.

Tinerii sunt suspecti si in cazul jafului de la un bancomat dintr-o comuna din judetul Giurgiu, petrecut in urma cu o saptamana.

Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: