PepsiAmericas va construi in Ilfov cea mai mare fabrica din Europa

Data publicarii: 24-08-2009 | Afaceri

PepsiAmericas, una dintre cele mai importante companii producatoare de bauturi racoritoare la nivel mondial, va deschide, in septembrie, in judetul Ilfov cea mai mare fabrica din Europa, pentru care a fost alocata suma de 150 milioane dolari, a anuntat luni compania.

Astfel, PepsiAmericas va inaugura cea mai mare fabrica din Europa a companiei in localitatea Dragomiresti, judetul Ilfov, care se intinde pe o suprafata de 30.000 de metri patrati.

PepsiAmericas a finalizat in luna mai a acestui an o investitie de aproximativ 10 milioane de dolari pentru modernizarea si marirea capacitatii liniei de productie pentru apa minerala Roua Muntilor din fabrica de la Covasna.

Compania PepsiAmericas a preluat in 2007 Quadrant Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul autorizat si distribuitor al marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.

Principalele companii de pe piata autohtona a bauturilor racoritoare sunt PepsiAmericas, Coca-Cola, European Drinks si Romaqua.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: