Directorul general al Coca Cola Franta s-a sinucis

Data publicarii: 25-08-2009 | International

Directorul general al Coca Cola Franta, Jean-Pierre Bagard, a hotarat sa-si "puna capat zilelor", a anuntat compania intr-un comunicat citat de Le Figaro. Barbatul era casatorit si era tatal a doi copii. Motivul sinuciderii nu a fost facut public.

Jean-Pierre Bagard a fost gasit mort luni dimineata, in Aix-en-Provence. Potrivit comunicatului remis de compania Coca Cola, decizia barbatului de a-si pune capat zilelor a fost premeditata.

Reprezentantii companiei si-au exprimat regretul referitor la moartea directorului care "si-a construit intreaga cariera in cadrul companiei Coca Cola".

Inainte de a prelua functia de director general al companiei Coca Cola din Franta, Jean-Pierre Bagard a fost pe rand director economic, director de marketing si director de vanzari in cadrul companiei.

Cariera sa a fost marcata de numeroase experiente internationale. In perioada 1998-2001, barbatul a ocupat functia de director al diviziei comerciale a companiei Coca Cola din statul Virginia din SUA. Tatal a doi copii, Jean-Pierre Bagard, a absolvit Scoala de Comert din Nancy.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: