Cancerul lui Madoff, un nou truc al celebrului escroc?

Data publicarii: 25-08-2009 | International

Bernard Madoff, 71 ani, escroc american condamnat in luna iunie la 150 de ani inchisoare pentru frauda masiva, ar fi muribund in inchisoare, informeaza presa americana, citata de AFP.

Tabloidul New York Post si cotidianul Wall Street Journal, care citeaza surse diferite, precizeaza ca Madoff ar fi bolnav de cancer in faza terminala. In schimb, canalul de televiziune CNBC, citand administratia penitenciara, a calificat informatia drept 'inexacta'.

Potrivit NYP, care citeaza un detinut, Bernard Madoff - care isi executa pedeapsa intr-o inchisoare in Carolina de Nord - 'ia zilnic cate 20 de pastile pentru a-si trata cancerul'.

WSJ afirma, la randul sau, ca persoane apropiate de Madoff confirma ca starea sanatatii sale se agraveaza, dar fara sa precizeze ca acesta ar suferi de cancer.

Bernard Madoff a recunoscut ca a montat o escrocherie uriasa angajand zeci de miliarde de dolari, care a prins in capcana mii de investitori, banci, organizatii caritabile si celebritati timp de aproape trei decenii. El nu a investit niciodata nici macar o centima din sumele colosale care i-au fost incredintate.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: