Banca spaniola Santander sponsorizeaza echipa de F1 a Ferrari

Data publicarii: 15-09-2009 | Auto

Gigantul bancar spaniol Banco Santander a semnat un acord cu Ferrari prin care se obliga sa sponsorizeze echipa de Formula 1 pe durata a cinci sezoane, incepand cu 2010, scrie Reuters.

In plus, Santander isi va pastra rolul de sponsor cheie al curselor din Marea Britanie, Italia si Germania precum si prezenta importanta a Grand Prix-urilor din Spania, Brazilia si Europa.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, si Emilio Botin, presedintele Banco Santander, au descris acordul drept un nou capitol in istoria Formulei 1.

Santander este una dintre putinele banci de mari dimensiuni care nu doar ca a scapat neafectata in ultimul an de criza financiara, dar a si inregistrat o sporire a profitabilitatii, fapt ce i-a permis sa demareze o serie de achizitii in Europa.

Contractul de sponsorizare incheiat cu producatorul auto italian ar putea alimenta zvonurile potrivit carora spaniolul Fernando Alonso este aproape de ocuparea unui monopost Ferrari.

De asemenea, grupul spaniol Banco Santander si-a anuntat prelungirea parteneriatului de sponsorizare cu echipa de Formula 1 McLaren, potrivit unui comunicat de presa al companiei

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: