Bancherii nu se mai inghesuie sa-si promoveze creditele

Data publicarii: 19-09-2009 | Finante-Banci

In aceste zile ar fi trebuit sa se desfasoare o noua editie a targului de credite si oportunitati de finantare "FinFair", la care, de regula, participau bancile si institutiile financiare doritoare de clienti pentru imprumuturi.

Ei bine, ieri-dimineata, in prima zi a expozitiei asteptate, doar personalul de la receptia hotelului era prezent la World Trade Center - locul in care trebuia sa se desfasoare targul.

"Am amanat editia de acum a «FinFair», pentru ca nu am mai primit comenzi decat pentru cateva standuri", ne-au declarat organizatorii traditionali ai evenimentului, reprezentantii companiei FinMedia.

Ei spun ca, in editiile anterioare, la acest targ veneau cel putin 20-25 de expozanti, din toate categoriile de finantatori. In timp ce expozitiile cu profil imobiliar continua sa se tina, chiar daca sunt din ce in ce mai pustii, iata ca bancherii dau un semnal cat se poate de clar: nu mai vor sa-si promoveze creditele pe care, altadata, nu mai stiau cum sa le aduca in atentia clientior.

Intrebarea este ce fac bancherii cu acei bani pe care, in trecutul apropiat, ii plasau in creditele acordate firmelor si populatiei?

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: