UniCredit Tiriac Bank schimba conducerea departamentului de resurse umane al bancii

Data publicarii: 23-09-2009 | Finante-Banci

Vicepresedintele UniCredit Tiriac Bank responsabil de divizia de resurse umane, Daniela Rohan, va fi inlocuita de la 1 octombrie 2009 din functia de director de Alina Dragan, ce detine in prezent o functie de conducere in acelasi departament, a anuntat banca printr-un comunicat.

Dupa plecarea din UniCredit Tiriac, Daniela Rohan va deveni director in cadrul departamentului de resurse umane al grupului UniCredit si va coordona la nivel global activitatile pentru suport, managementul riscului, financiar, juridic si conformitate, audit, comunicare si relatii publice.

Alina Dragan, in varsta de 31 ani, are in prezent functie de conducere in cadrul departamentului de resurse umane si lucreaza pentru UniCredit Tiriac Bank din 2007, fiind, de asemenea, membru al Asociatiei Romane de Psihologie.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, prezent in Romania si prin UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration. Unicredit Tiriac Bank are circa 600.000 clienti si 245 de sucursale.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: