Prima Casa, transformata de dezvoltatorii disperati in Prima Barca

Data publicarii: 24-09-2009 | Imobiliare

In prima jumatate a acestui an au fost vandute doar 510 locuinte noi, fata de 600 in a doua jumatate a lui 2008, iar numarul tranzactiilor imobiliare au scazut cu 35%. Speriati ca nu le mai cumpara nimeni locuintele si nevrand sa mai scada preturile, dezvoltatorii vin cu oferte de neimaginat la cele doua targuri care au loc in aceasta saptamana la Palatul Parlamentului si in Piata Constitutiei. Pentru o casa de 240 de metri patrati si un teren de 500 de metri patrati in Corbeanca, care costa 180.000 de euro, dezvoltatorul ofera cumparatorului o barca cu motor in valoare de 20.000 de euro.

Daca nici barca nu atrage cumparatori, atunci achizitia unei garsoniere de 128.000 de euro aduce un an abonament VIP la Opera, la Teatrul National, si la fitness. Dezvoltatorii americani si britanici au fost cei care au dat tonul prin ofertele "doi in unu" sau o masina cadou la cumpararea unei case.

"In loc sa facem o reducere de pret ne-am gandit sa oferim cadou o barca cu motor, pentru ca noi suntem si importatori. Pretul mediu al unei barci este de 20.000 de euro", a declarat pentru Gandul Eugen Szabo, directorul de vanzari al unui proiect din Corbeanca. Astfel, pentru a beneficia de acest cadou, trebuie sa cumparati o casa cu o suprafata de 240 de mp care costa 180.000 de euro cu TVA inclus.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: