Compania Nationala de Investitii a finalizat in septembrie 21 de obiective

Data publicarii: 30-09-2009 | Actualitate

Compania Nationala de Investitii (CNI) a finalizat in septembrie, in cadrul programelor pe care le deruleaza, un numar de 21 de obiective din 16 judete ale tarii, a informat miercuri Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL).

Astfel, in cadrul programului "Constructii sali de sport", s-au finalizat noua sali de sport in opt judete. Din cele noua obiective receptionate in cursul acestei luni, patru sali sport de tip 1 (include teren de handbal si 150 de locuri in gradene) au fost construite in judetele Vaslui, Suceava (2) si Vrancea, iar cinci sali de educatie fizica scolara au fost construite in judetele Satu Mare, Braila, Olt, Calarasi si Maramures.

De asemenea, in cadrul programului "Interventie in prima urgenta" a fost finalizat un obiectiv de investitii, in judetul Gorj - inlaturarea efectelor alunecarilor de teren. Alte zece obiective au fost finalizate in judetele Arad, Braila, Cluj, Dolj, Galati, Iasi, Maramures, Olt, Tulcea si Valcea. Acestea se incadreaza in programul pilot privind realizarea experimentala "in situ" - drum experimental.

Compania Nationala de Investitii va finaliza in anul 2009, 111 sali de sport aflate in executie si va initia procedurile de atribuire a contractelor de lucrari, urmate de inceperea efectiva a lucrarilor pentru alte obiective noi de investitii, in limita fondurilor alocate cu aceasta destinatie.

NewsIn