OTP Bank Romania a lansat serviciul Direct Debit Interbancar

Data publicarii: 06-10-2009 | Finante-Banci

OTP Bank Romania a lansat serviciul Direct Debit Interbancar. Acesta reprezinta, potrivit reprezentantilor bancii, una dintre cele mai sigure metode de plata a facturilor, o alternativa la solutiile clasice de instructare a platilor, care reglementeaza modalitatea automata de plata a unei sume de bani, in moneda nationala, intre un platitor si un beneficiar, fie el companie de telecomunicatii, societate de asigurari, de leasing, de utilitati sau altele. 

"Direct Debit Interbancar este un serviciu rapid, simplu, comfortabil si sigur. Prin lansarea acestuia, dorim sa rezolvam o problema evidenta: daca, pana acum, contul platitorului si cel al beneficiarului erau deschise, in mod obligatoriu, la OTP Bank Romania, acum clientul platitor si beneficiarul pot avea conturi deschise la banci diferite", a declarat Laszlo Diosi, CEO OTP Bank Romania.

Pentru activarea serviciului, clientul platitor trebuie sa semneze in prealabil un mandat de debitare directa cu banca sa platitoare.

Serviciul este valabil incepand cu data de 5 octombrie.

OTP Bank Romania este membra a OTP Group, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala. OTP Bank ofera servicii universale in noua tari din regiune si deserveste mai mult de 13,5 milioane de clienti, prin intermediul a peste 1500 de unitati teritoriale, prin  intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: