Fostul ministru al sanatatii Ion Bazac revine la conducerea Forza Rossa

Data publicarii: 19-10-2009 | Afaceri

Fostul ministru al sanatatii Ion Bazac isi reia functia de presedinte al companiei Forza Rossa, reprezentantul unic al Ferrari in Romania, dupa o absenta de noua luni, a anuntat compania.

"Forza Rossa si-a epuizat deja cota de 25 de automobile alocata pentru 2009 si avem rezervari pentru alte 15 Ferrari din cota pe 2010. Vanzarile nu au fost afectate de criza, insa ne indreptam atentia si catre surse aditionale generatoare de venituri. Pe langa service, care va contribui cu un milion de euro la cifra de afaceri de opt milioane de anul acesta, urmatoarea prioritate este lansarea in premiera absoluta a primului Ferrari Store din Romania si cel mai mare din Europa de Est, in decembrie", a declarat Ion Bazac.

Odata cu revenirea sa, Clubul Proprietarilor de Ferrari isi revizuieste obiectivele si va deveni un grup care isi propune sa influenteze autoritatile pentru protejarea mediului de afaceri. "Clubul va reuni periodic oameni de afaceri de marca, inclusiv antreprenori, reprezentanti ai bancilor si consultanti, precum si jurnalisti de afaceri si autoritati, pentru a gasi solutii de a pastra companiile in circuitul economic", a adaugat Bazac.

Pachetul majoritar de actiuni al companiei Forza Rossa, firma care importa autoturismele marca Ferrari in Romania, este detinut de Ion Bazac si sotia acestuia, Camelia Bazac.

Forza Rossa vinde automobile Ferrari pe piata din locala inca din luna aprilie 2007, iar in luna mai a anului trecut a inaugurat primul showroom cu facilitati de service din Romania al Ferrari, Forza Rossa Center. Acesta este situat in Otopeni si se desfasoara pe o suprafata totala de 2.800 mp structurata in trei niveluri. La parter, pe o suprafata de 350 mp sunt situate showroom-ul Ferrari, centrul de service si zona "Ferrari Store". Centrul de service poate primi maximum patru masini simultan, fiind echipat cu trei rampe mecanice si una pentru diagnosticare. Subsolul este reprezentat de un spatiu dedicat proprietarilor de autovehicule Ferrari, numit "Car Sitting", unde pot fi parcate autovehiculele pe timp de iarna. Investitia s-a ridicat la cinci milioane de euro.

NewsIn