Managementul afacerilor prin proiecte

Data publicarii: 17-08-2006
Este posibila finantarea companiilor prin accesarea fondurilor nerambursabile? Aveti abilitati manageriale de proiect? Vreti sa va insusiti principalele tehnici de management si lucru in echipa pe proiecte? Vreti sa stiti cum sa relationati strategia interna cu rezultatele proiectului prin prisma competentelor, metodelor si resurselor necesare? Care sunt indicatorii de succes in cadrul unei afaceri? Care sunt metodele si instrumentele pentru implementarea corecta, realizarea, controlul si monitorizarea unui proiect?

Cursul intensiv de specializare „Managementul Afacerilor prin Proiecte” organizat de BRM Business Consulting, divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri, raspunde necesitatilor de instruire identificate in mediul de afaceri romanesc, cu privire la acest domeniu, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

O organizatie are nevoie sa investeasca in definirea proceselor, in cresterea capabilitatilor managerilor si in instrumentele cu care opereaza. Drumul de la idee pana la incheierea cu succes a proiectului si realizarea avantajelor propuse, parcurge numeroase etape.
Prezenta de exceptie a Prof. Univ. Dr. MSc. Ing. Constantin OPRAN, aduce un plus de cunoastere in sensul rezolvarii necunoscutelor complexe ale domeniului Management de Proiect prin:

• prezentarea celor mai eficiente concepte legate de identificarea si construirea proiectelor de succes,
• abordarea tehnicilor de monitorizare pentru reducerea costurilor,
• selectarea atenta a partenerului strategic,
• expunerea unor cazuri de succes nationale si internationale.
Aflati, de asemenea, ceea ce trebuie facut si mai ales ce nu trebuie facut ca un manager de proiect sa coordoneze eficient echipa de lucru.

Managementul unui proiect nu este simplu si abilitatile de project management nu apar in mod natural la multe persoane. Totusi, aceste abilitati care tin de definirea si managementul unui proiect pot fi invatate si permanent imbunatatite.
Intelegerea si practicarea notiunilor insusite prin frecventarea acestui training va vor creste sansele de derulare cu succes ale proiectelor cu fonduri nerambursabile.


In perioada 6-8 septembrie 2006 sunteti asteptati sa  descoperiti ca multe din initiativele propuse intr-o organizatie pot fi indeplinite prin implementare de proiecte.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: