Acum ai Informatii Utile pe BankNews.ro

Data publicarii: 17-08-2006
BankNews.ro introduce o noua sectiune, denumita Informatii Utile care debuteaza cu rubrica: Dictionar financiar-bancar. Dictionarul contine atat termeni financiar-bancari, cat si termeni contabili sau din domeniul asigurarilor. Este foarte simplu. Daca nu esti bancher sau contabil, cu siguranta te confrunti zilnic cu termeni pe care nu ii cunosti sau nu ii intelegi. De acum inainte vei avea posibilitatea sa cauti definitii sau pur si simplu sa-ti imbunatatesti cunostintele din acest domeniu. Iar daca esti consilier bancar, cu siguranta te poti folosi de acest dictionar pentru a explica clientilor cat mai bine termenii pe care nu-i cunosc.

Acceseaza noul Dictionar financiar-bancar.

“Chiar daca a trecut foarte putin timp de la lansarea site-ului BankNews.ro, ne straduim sa aducem cititorilor nostri cat mai multe aplicatii care sa ii ajute. Ne dorim ca acest site sa devina un instrument cat mai util pentru toti cei interesati de domeniul financiar-bancar, referindu-ma desigur atat la actualii cat si la potentialii clienti ai institutiilor de profil, precum si la angajatii acestora.”, a declarat Andu Campu, Marketing & PR Manager al site-ului BankNews.ro.

Nu ne oprim aici insa. In curand, cititorii BankNews.ro vor avea la dispozitie in sectiunea Informatii Utile si cursul valutar al bancilor din Romania, precum si o descriere detaliata a creditelor disponibile.

Despre BankNews.ro

Banknews.ro este o publicatie online care are ca scop informarea publicului interesat de domeniul financiar-bancar. Usor de accesat, site-ul Banknews.ro iti ofera stirile si informatiile de care ai nevoie, fie ca esti om de afaceri, bancher sau simplu client al bancilor. Articolele sunt prezentate intr-o revista a presei unica pe piata din Romania, completa si actualizata din ora in ora.

Ana Maria Megan
Senior Editor BankNews.ro

www.banknews.ro