Top destinatii de vacanta pentru 2010

Data publicarii: 03-11-2009 | Turism

Anul viitor merita sa vizitati El Salvador, Lacul Baikal sau Cork, conform analizei anuale realizate de ghidul turistic Lonely Planet, una dintre cele mai influente publicatii la nivel mondial in industria turismului.

"Ghidul nostru este o colectie de destinatii si experiente diferite pe care calatorii le pot lua in calcul pe parcursul anului viitor. Fiecare loc propus are ceva particular, astfel incat diversitatea gusturilor calatorilor sa fie complet acoperita", spune Adam Bennett, reprezentat al Lonely Planet.

In Top 10 tari recomandate intra El Salvador, Germania, Malaesia, Maroc, Nepal, Noua Zeelanda, Portugalia, Suriname si Statele Unite ale Americii.

In Top 10 regiuni au fost incluse Alsacia din Franta, Bali din Indonesia, Fernando de Noronha din Brazilia, Goa din India, Koh Kong Conservation Corridor din Cambogia, Lacul Baikal din Rusia, Oaxaca din Mexic, sudul Africii, Lake District din Marea Britanie si partea sud-vestica a Australiei.

In Top 10 orase de vizitat intra Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite, Charleston din SUA, Cork din Irlanda, Cuenca in Ecuador, Istanbul din Turcia, Kyoto din Japonia, Lecce, din Italia, Sarajevo in Bosnia, Singapore, Vancouver in Canada.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: