Casa de brokeraj Swiss Capital si-a majorat capitalul

Data publicarii: 17-08-2006
Actionarii societatii de servicii de investitii financiare (SSIF) Swiss Capital au aprobat majorarea capitalului social cu 1,2 milioane lei, profitul obtinut in 2005, pana la 3,1 milioane lei, potrivit raportarii companiei in Monitorului Oficial, transmite NewsIn. Monitorul Oficial mai anunta retragerea din actionariatul Swiss Capital a societatii Ulco, care detinea 1,0855% din capitalul social al casei de brokeraj si deschiderea unui nou punct de lucru in Ploiesti. Actionarul majoritar este, la ora actuala, Apostol Sorin, care detine 98,4775% din capitalul social al firmei.

In clasamentul intermediarilor la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Rasdaq, Swiss Capital este al zecelea SSIF dupa volumul tranzactiilor gestionate. Swiis Capital a intermediat in primele sapte luni ale anului tranzactii cu actiuni si obligatiuni in valoare de 366 milioane lei, potrivit datelor BVB, si 3,21% din totalul tranzactiilor pe BVB si Rasdaq.

Swiss Capital activeaza pe piata de capital din Romania ca societate de valori mobiliare inca din 1996, cand a fost infiintata sub numele de Sira Invest.
 
Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: