Kaspersky Lab Romania va furniza 1.500 de licente pentru UniCredit Tiriac Bank

Data publicarii: 23-11-2009 | Finante-Banci

Kaspersky Lab Romania va furniza 1.500 de licente Kaspersky Internet Security 2010 pentru UniCredit Tiriac Bank, care le va oferi gratuit primilor 1.500 de clienti IMM care isi activeaza serviciul de plati online al bancii, a anuntat, luni, producatorul de solutii de securitate informatica.

"UniCredit Tiriac Bank si Kaspersky Lab au incheiat un contract pe o durata de un an, iar licentele oferite in acest interval de timp vor fi gratuite pentru primii 1.500 de clienti IMM care solicita produsul de plati online BusinessNET. Dupa expirarea licentelor, acestia le vor putea reinnoi la un pret special, stabilit in prealabil de furnizor", se arata in comunicatul reprezentantei locale a producatorului rus de solutii de securitate informatica.

Kaspersky Lab a incheiat un parteneriat similar si in Marea Britanie, clientii bancii Barclays beneficiind de licente gratuite la inscrierea in serviciul de online banking.

Reprezentantii din Romania ai Kaspresky Lab estimau in 15 septembrie ca piata romaneasca de securitate IT va avea o crestere de numai 10% in acest an, fata de 2008, la 10 milioane de euro, dupa ce, la inceputul anului, IDC prognoza o crestere de 10-20%, la 10-12 milioane de euro. Directorul general pentru Romania si Bulgaria al Kaspresky Lab, Teodor Cimpoesu, preciza atunci ca, din cauza crizei ecoomice care a afectat Romania, si-a revizuit in minus cresterea cotei de piata estimata pentru acest an cu cinci puncte procentuale, de la 30% la 25%.

Kaspersky Lab produce si distribuie sisteme de securitate pentru PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing si spam. UniCredit Tiriac Bank face parte din grupul bancar UniCredit, furnizand produse si servicii specializate si prin partenerii sai UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance (UCFin) si UniCredit Business Partner.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: