Banca Comerciala Carpatica a devenit agent principal in reteaua Western Union Romania

Data publicarii: 01-12-2009 | Finante-Banci

Carpatica a semnat un acord de parteneriat direct cu Western Union, alaturandu-se retelei care ofera acest serviciu de transfer de bani pe teritoriul Romaniei, a anuntat banca.

Astfel, cele 200 de unitati teritoriale ale Bancii Comerciale Carpatica fac parte din reteaua de unitati ale agentilor Western Union.

"Colaborarea cu Banca Comerciala Carpatica consolideaza strategia Western Union de crestere pe termen lung in Romania, precum si promisiunea de a fi mereu aproape de clientii nostri cu servicii de transferuri financiare rapide, sigure si usor de utilizat", a declarat directorul Western Union pentru Romania si Bulgaria, Alexandru Badulescu.    

La nivel national, Western Union Romania colaboreaza in prezent cu noua agenti: Angelo Costa Romania Group SRL, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, BRD - Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, Banca Comerciala Carpatica, Posta Romana si Raiffeisen Bank.

Prin intermediul agentilor, serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil in peste 4.500 de unitati din Romania.

The Western Union Company este lider pe piata transferurilor de bani si are ca organizatii afiliate Orlandi Valuta, Vigo si Pago Facil, acoperind peste 200 de tari si teritorii independente.

In 2008, Western Union a operat la nivel global 188 de milioane de tranzactii consumer-to-consumer cu un volum total de 74 de miliarde dolari si 412 milioane de tranzactii consumer-to-business.

NewsIn