Studiu: criza creste apetitul bancherilor spre relatii extra-conjugale

Data publicarii: 03-12-2009 | Lifestyle

Numarul angajatiilor bancari aflati in cautarea unei relatii extraconjugale a crescut substantial dupa ce piata financiara a intrat in declin, in toamna anului trecut, arata un studiu realizat de website-ul matrimonial IllicitEncounters.com, citat de Reuters.

Din cei 380.000 utilizatori britanici inregistrati pe site, 20.000 lucreaza in banci sau alte institutii financiare. O mare parte a acestora, conform reprezentantilor site-ului, sunt persoane casatorite aflate in cautarea unei relatii extra-conjugale.

In urma unui sondaj efectuat prin chestionarea a 600 respondenti, s-a constatat ca motivul principal care ii determina pe angajatii bancari sa caute o relatie extra-conjugala este lipsa de afectiune in viata privata, atitudinea ostila a publicului fata de activitatea lor si dorinta de a face ceva riscant.

"Am fost surpinsi de sinceritatea unor raspunsuri. Majoritatea isi justificau cu usurinta inclinatia spre adulter", spune Sara Hartley, managerul site-ului.

Alte motive invocate de bancheri au fost evitarea plictiselii, egoismul, dorinta de a se lauda cu noi cuceriri, situatia instabila de acasa, evitarea divortului, presiunea exercitata de exemplele vazute la cei din jur sau simpla aparitie a unei oportunitati pe care nu o puteau rata.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: