13 milioane de euro costa cea mai scumpa casa din Spania

Data publicarii: 15-12-2009 | Imobiliare

Cel mai scump apartament scos la vanzare este un apartament mansardat din centrul Madridului, care costa 7,44 milioane de euro. Cea mai scumpa casa din Spania care se afla acum la vanzare costa 13 milioane de euro si se afla situata in Madrid, anunta agentia de presa Europa Press, care citeaza un studiu realizat de portalul facilisimo.com.

Ea se afla situata in zona rezidentiala La Moraleja, aflata la iesirea din Madrid. Este vorba despre o vila de 3.000 de metri patrati, care are noua camere duble, zece bai si mai multe sufragerii. Vila este asezata pe un teren care masoara 10.000 de metri patrati.

Cea de-a doua locuinta care se afla in topul celor mai scumpe case, se afla situata in zona Los Monteros (Marbella). Ea costa 12,9 milioane de euro si este construita dupa stilul thailandez. Pe pozitia a treia se afla o vila rustica, din localitatea Pollenca (Baleare). Aceasta costa 12 milioane de euro.

Cel mai scump apartament care este scos la vanzare in Spania este un apartament mansardat din centrul Madridului, care costa 7,44 milioane de euro. El masoara 517 metri patrati si dispune de piscina.

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: