Conducerea demisa de la ARIS, exclusa si din PD

Data publicarii: 21-08-2006
Fostele sefe ale ARIS, Presedinta Ana Maria Cristina si vicepresedinta Gabriela Vasile, demise vineri de primul-ministru, au fost excluse luni din PD, "pentru grave prejudicii de imagine aduse partidului", a anuntat liderul democrat Emil Boc, dupa sedinta Biroului Permanent, informeaza NewsIn. PD l-a desemnat pe democratul Marian Neagu sa preia functia de presedinte al ARIS, dar pentru functia de vicepresedinte nu a facut inca o propunere.

In legatura cu democratul propus ca nou presedinte al ARIS, Marian Neagu, Emil Boc a precizat ca acesta este doctorand la Institutul de prognoza Economica si ca are un masterat in analiza economica. Liderul PD Emil Boc a spus ca partidul l-a ales pentru aceasta functie, deoarece este o persoana "capabila sa refaca credibilitatea acestei institutii".

Scandalul de la ARIS s-a derulat public, prin comunicate si conferinte de presa, in care presedinta o acuza pe vicepresedinta ca a luat mita, de la un investitoer strain, un cartus de tigari si cearceafuri chinezesti. Rafuiala lor a culminat cu  implicarea numelui senatorului Marius Marinescu, despre care presedinta  a spus ca o sprijina pe Gabriela Vasile, cu intentia de a prelua controlul asupra ARIS.

Presa a vehiculat o informatie potrivit caruia si senatorul Marinescu urma sa fie exclus, fapt dezmintit, luni dimineata, de liderii PD.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: